SCHILDERS GROEP NEDERLAND BV.

Zakelijk

Wij realiseren ons als geen ander dat uw bedrijfspand het visitekaartje is van uw bedrijf. Of het nu gaat om een showroom, kantoor, opslag of ander bedrijfspand; de uitstraling van uw object bepaald de eerste indruk bij uw klanten en relaties. Wij helpen u graag uw bedrijfspand in optimale conditie te krijgen en te behouden.

Werkwijze

Indien gewenst voeren wij een uitgebreide onderhoudscontrole aan uw onroerend goed uit. Aan de hand van deze controle kunnen wij u advies geven over werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om uw pand weer in uitstekende conditie te krijgen en te behouden. Dit kunnen wij uitvoeren als een eenmalige onderhoudsbeurt, al gaan wij uiteraard graag een langdurige samenwerking met u aan.

Wij realiseren ons dat werk aan een zakelijk object voor uw organisatie zo weinig mogelijk overlast mag veroorzaken. Wij treffen dan ook de nodige maatregelen om de overlast tot een minimum te beperken. Hierbij kunt u denken aan zo weinig mogelijk geluidsoverlast, het opruimen van materialen en gereedschappen en het opleveren van een project in de afgesproken tijd. Dit alles zodat u weer verder kan gaan met waar u goed in bent. Uw visitekaartje wordt dan immers ook ons visitekaartje.

Contact

Wij komen graag met u in contact en bij vragen voorzien we u graag van een antwoord. U kunt ons bereiken via de contactpagina.

SCHILDERS GROEP NEDERLAND BV.

Dé Professionals in schilderwerk en onderhoud voor particulieren, Vereniging van Eigenaars en bedrijven.

Algemene voorwaarden SGN

Belangenorganisatie voor de VvE en appartementseigenaar

CONTACT

Postbus 1025, 3900 AB Veenendaal
0318-303300
info@sgnederland.nl
Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.
KvK 60625163

© 2022 SCHILDERS GROEP NEDERLAND BV. ; alle rechten voorbehouden - website door : webvogel